May

Nu är lördagen avklarad, ingen idé att slita ut sig för mycket.
Vi har lyckats få upp det andra tältet på taket och satt på gummiremmar för att spänna ner det. Vi har dessutom gjort krokar för stegarna så att de går att haka fast i tälten när de är öppna, kan tänka mig att underlaget inte alltid kommer vara lika jämnt som garagegolvet. Förhoppningsvis lyckas vi mosa ihop tältlådorna lite mer än de är nu. Madrasserna är lite väl tjocka.

 

Alla sidorutor har fått en rejäl dos solfilm monterat, blev riktigt bra!

Slutligen och kanske viktigast så har vi fått på loggor på bilen lite här och där. Sjukt pilligt att få medelhavsöarna att fastna på bilen.

 

Adressen till hemsidan fick gå på sidan av huven, blev till och med ganska rakt.

 

2 Responses to “Lördagens verk”

  1. Pekka Rinne Says:

    Grymt jobbat! Ser sjukt fin ut och ni verkar ha tänkt på “allt” 🙂 Skoj att ni lyckades fixa visum till Sudan härifrån Stockholm. Kolla om ni även kan fixa till Etiopien så slipper ni strula med det i Cairo eller Khartum. Det är ju i och för sig inte speciellt jobbigt men går det att fixa enkelt i Sverige så är ju det bra.

    Pekka

  2. Mattias Waller Says:

    Fullfjädrade Landrover meckare verkar ni ha blivit iallafall!
    Grymt imponerad, blir peppad att stoppa in familjen i bilen igen!

Leave a Reply